Werkplaats

Onze werkplaats is het kloppende hart van ons bedrijf: dé plek waar we jouw kostbare investering in topconditie houden. Je aanhangwagen is hier in goede handen!

Serieus vakwerk

De beste zorg voor jouw aanhangwagen

Bij Bouwman Aanhangwagens nemen we de zorg voor je aanhangwagen serieus. Wij begrijpen dat een aanhangwagen meer is dan zomaar een voertuig. Alleen met een 100% functionerende aanhangwagen kun jij veilig en efficiënt doen wat je moet doen! Bij ons gebeuren onderhoud en reparaties daarom snel en in eigen huis: een zekerheid die je alleen bij Bouwman vindt.

Reparatie aanmelden

overzicht werkplaats
monteur stelt aanhangwagen af
ervaren monteurs

Deskundige vakmensen

In onze werkplaats werken uitsluitend ervaren monteurs met kennis van zaken. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen jouw aanhangwagen afstellen naar jouw wensen. En ook voor de meer gecompliceerde reparaties draaien ze hun hand niet om. Hier maken kennis en ervaring het verschil!

Trots lid van de BOVAG en SGS-gecertificeerd

We zijn als enige aanhangerdealer in Noord-Nederland aangesloten bij de BOVAG én SGS-gecertificeerd. Twee wapenfeiten waar we bijzonder trots op zijn! Het benadrukt onze voortdurende streven naar de beste kwaliteit, en bevestigt dat we een aanhangerdealer zijn waar je op kunt bouwen.

team voor een aanhangwagen
Bovag

Eenmalig onderhoud of op vaste basis

Kom je bij ons langs voor een eenmalige reparatie, of wil je graag het volledige onderhoud van je aanhangwagen uit handen geven? Het kan allemaal bij Bouwman Aanhangwagens. Vraag eens naar onze onderhoudsabonnementen met extra voordelige tarieven voor vaste klanten!