Over ons

Een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1936 actief is in Groningen en omstreken: dat is Bouwman Aanhangwagens. Jouw adres voor de aan- en verkoop van de mooiste merken aanhangwagens, maar ook voor reparatie en onderhoud!

Vakman en particulier

Voor iedereen de juiste aanhangwagen

Bij Bouwman Aanhangwagens begrijpen we dat geen twee klanten hetzelfde zijn. Iedereen stelt zijn eigen eisen aan een aanhangwagen, en heeft er zijn eigen doeleinden mee voor ogen. Daarom bieden wij een breed scala aan aanhangwagens van toonaangevende merken. Onze aanhangwagens zijn gebouwd om lang mee te gaan, betrouwbaarheid te bieden en je lading veilig te vervoeren.

Of je nu op zoek bent naar een enkelasser, tandemasser, plateauwagen, autotransporter, multi-transporter, kipper, machinetransporter, paardentrailer of boottrailer: we hebben het allemaal. En vind je in het standaard aanbod niet direct wat je zoekt? Dan is er altijd maatwerk mogelijk!

team van bouwman
Koppelen van aanhangwagen aan auto
Kopen, inruilen, huren of leasen

Altijd een aanhangwagen beschikbaar

Onze service gaat verder dan de aan- en verkoop van aanhangwagens. Bij ons kun je beschikken over een goede aanhangwagen wanneer jij dat wil, en op de manier die bij je past. Huur je liever tijdelijk een aanhangwagen, of past een leasecontract beter bij jou? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Aanhangwagen huren

Wij houden je veilig op de weg

Ook jouw adres voor reparatie en onderhoud

Wij helpen je graag het maximale uit jouw aanhangwagen te halen. We leveren je topkwaliteit materieel, maar we zorgen er ook graag voor dat je aanhangwagen optimaal blijft functioneren. Je kan daarom bij ons ook langskomen voor reparaties en onderhoud. Een eenmalige reparatie of regulier onderhoud in abonnementsvorm? Jij bepaalt!

  • Gratis vervangende aanhangwagen tijdens reparatie of onderhoud
  • Onderhoudsabonnementen op maat
  • Uitgebreide garantie op reparatie en onderhoud

Over onze werkplaats

monteur van aanhangwagen