Lees verder
Aanhangers voor alle doeleinden en beroepsgroepen

Terug naar overzicht
Vanaf €2.999,00 €3.628,79 incl.btw

Cargo Connect


CarGo Connect is de meest flexibele trailer voor het vervoer van goederen en voertuigen . Om in volledige flexibiliteit te voorzien zorgen een hele reeks van nieuwe en unieke aanpassingen  voor de mogelijkheid tot re-configuratie naar wens. Elke beschikbare optie kan worden toegevoegd of verwijderd op ieder moment.Vanaf het moment van aanschaf of indien gewenst  in de nabije toekomst. 

Evenals een uniek configureerbaar concept zet CarGo Connect een nieuwe maatstaf  in trailer technische kwaliteit- en prijsverhouding. De levensduur van het chassis en de componenten zijn gegarandeerd voor jaren.

 

Laadvloerlengtes van 4,0 m tot 5,5 m lang, en twee breedtes worden standaard aangeboden. Diverse combinaties van Assen en banden zijn beschikbaar voor vrijwel iedere gewenste transport oplossing. Inclusief de nieuwe 195/60 X 12 band met versterkte zijwang.

 

Professionele verkoop en after-sales support is beschikbaar via een uitgebreid netwerk van toegewijde en vakbekwame  Brian James dealers.Die u een gedegen advies en service ondersteuning bieden.

Click en connect, uigebreide standaard mogelijkhden.

De basis van de CarGo Connect is een herdefiniëring van een multi-functionele trailer. Het betekent dat elke beschikbare optie kan worden toegevoegd of verwijderd, als en wanneer dat nodig is. CarGo Connect is een concept waarbij configuratie en het gloednieuwe ontwerp gecompleteerd wordt door een groot aantal nieuwe functies en ideeën die specifiek gebruikers helpen flexibiliteit en eenvoudige bediening te verkrijgen.

Zoals uitgebreid aangegeven in deze brochure, zorgen de standaard functies ervoor dat de CarGo Connect net zo capabel kan zijn in het  laden en vervoeren van super-auto's, als mede tractoren, grasmaaiers of grondverzetmachines. Dit is DE professionele trailer.VERWANTE PRODUCTEN
WELLICHT BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN VAN DEZE PRODUCTEN

Alle prijzen op onze site zijn excl. btw mits anders vermeld.
Privacy policy
2021 Bouwman Aanhangwagens
Crafted with by
powered by
In verband met covid-19 zijn wij tot 20 februari zaterdags gesloten.
Gezien de regels rondom COVID vinden wij het prettig dat u ons vooraf inlicht omtrent uw bezoek en de af te halen goederen Benodigde onderdelen kunnen we klaarleggen . Gelieve vooraf uw wensen te mailen en eventueel af te geven bij de entree. Hier kunt u ons bellen om contact zoveel mogelijk te vermijden. Houd afstand voor uzelf en onze medewerkers.