Lees verder
Aanhangers voor alle doeleinden en beroepsgroepen

Terug naar overzicht
Vanaf €19.449,00 €23.533,29 incl.btw

Brian James RT-5


De Race Transporter 5 is een compleet uitgeruste trailer voor commercieel of privé gebruik. Deze trailer kan geleverd worden in diverse lengtes, breedtes en laadvermogen. Met de wielen aan de buitenzijde van de laadvloer gemonteerd  verkrijgt men een laag zwaartepunt resulterend in een geweldige stabiele wegligging.

Alle Race Transporter 5 modellen zijn hydraulisch kantelbaar, gecombineerd met de grote oprijklep. Dit resulteerd in het optimaal laden en lossen van sportwagens. Standaard wordt de trailer uitgerust met met een asymmetrische 1/3 + 2/3 deur links en rechts.

Alsmede kleine toegangsdeuren,een elektrische lier met afstandsbediening en een verstelbare aanrijblokkering maken het geheel gebruiksvriendelijk en veilig.

 

UITVOERING
Kleur
wit
Laadbaklengte
5.00 & 5.50 mtr.
Gewicht
3000 / 3500 KG
Afmetingen
1.98 of 2.12 breed
OPTIES
Robuust neuswiel
Aanrijblokkering
Breedtelampen
Aluminium vloer
Anti Diefstal Slot
Opbergkist
Wielspanband
Aanrijdblokkering
Led Verlichting


VERWANTE PRODUCTEN
WELLICHT BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN VAN DEZE PRODUCTEN

Alle prijzen op onze site zijn excl. btw mits anders vermeld.
Privacy policy
2021 Bouwman Aanhangwagens
Crafted with by
powered by
In verband met covid-19 zijn wij tot 20 februari zaterdags gesloten.
Gezien de regels rondom COVID vinden wij het prettig dat u ons vooraf inlicht omtrent uw bezoek en de af te halen goederen Benodigde onderdelen kunnen we klaarleggen . Gelieve vooraf uw wensen te mailen en eventueel af te geven bij de entree. Hier kunt u ons bellen om contact zoveel mogelijk te vermijden. Houd afstand voor uzelf en onze medewerkers.